New In: Prints, Cotton and Beads

Stardust Stain New In: Prints, Cotton and Beads
Snake Print Jeans: MAC
Bodysuit: Atmosphere
Tee: Atmosphere
Necklace: H&M 

I never though I would ever buy / wear snake print or animal print of any kind until I saw this jeans which blown my mind. Perfectly designed, the print is not that strong and fades at some places, actually made just for me.  I liked the print of the bodysuit and the color of the beaded cross very much and I already made millions of outfits in my head. The tee I bought because I liked its simplicity and coziness. At last, the necklace which was on my wishlist for months, finally is here in my hands (and very soon on my neck). Too bad we don't have H&M stores here, but for that purpose online shopping luckily is working just fine.

Мислев дека никогаш нема да купам / носам змиски принт или животински принт од било кој вид се додека не го здогледав овој пар фармерки кои ми го поматија умот. Совршено дизајнирани, шара што не е толку јака и избледени на некои места, всушност скроени само за мене. Принтот на бодито беше првото нешто што ми се допадна и бојата на крстот од монистри, а во глава веќе направив милион комбинации како би го носела. Маичката ја земав бидејќи ми се допадна нејзината едноставност и пријатност на матерјалот. За крај, ланчето кое го посакував со месеци, конечно е во мои раце (наскоро и на врат). Штета што немаме H&M продавници овде, но за таа цел чиста среќа онлајн купувањето функционира сосема солидно.

Stardust Stain New In: Prints, Cotton and Beads

Stardust Stain New In: Prints, Cotton and Beads

Stardust Stain New In: Prints, Cotton and Beads

10 comments:

 1. those clothes look great! I love the tee, and I like how the pattern of the pants isn't as strong!

  xoxo, Lory
  http://nomoneyforhighfashion.blogspot.ch/

  ReplyDelete
 2. Lanceto on-line ti e naracano?

  ReplyDelete
 3. Omg I love that stuff! So awesome. Good for you :)

  xoxo
  Veronica
  http://www.veronicadelarge.blogspot.sk/

  ReplyDelete
 4. go imam istoto body edvaj cekam da go oblecam:)
  se e prekrasno

  ReplyDelete
 5. Со здравје да си ги носиш. :)
  Ја чекам маичката во комбинација. Ме потсетува на стилот на Ивана и обожавам да гледам како девојки со различен стил комбинираат слични парчиња. Инспирира. :)

  ReplyDelete